Jokers

Jolly joker gokkast

De Jolly Joker is een gokkast die direct ziet door de grote Joker. Je kunt hem vrijblijvend proberen, maar ook met geld spelen. Betalen gaat veilig en zeer eenvoudig met iDeal. Gewonnen geld wordt snel weer gestort op je bankrekening.

De Jolly Joker gokkast is een veel gespeelde en graag geziene gokkast in het online casino, maar zeker ook online. De online spelers van de gokkast kunnen de Good Old winbank erg waarderen van de Jolly Joker gokkast.

Spelen op de Jolly joker gokkast

Op deze gokkast kun je natuurlijk gratis en onbeperkt oefenen om te kijken en leren hoe het spel werkt. Je krijgt elke keer 10 euro nep geld, dat is 100 credits waard. Als je de gokkast een beetje kent, kun je de voor geld spelen. Je hebt dan voor 0.10 eurocent 10 credits. Je kunt deze credits kopen via iDeal.

Als je via iDeal wilt betalen voor de credits, dan kun je 10, 25, 50 of 100 euro overboeken. Je hebt dus 100 credits als je 10 euro overmaakt, deze worden direct na betaling aan je speeltegoed toe gevoegd.

Met de telefoon overmaken kan op twee manieren. Let op dat je je nummer herkenning wel aan hebt staan. Want zonder nummer herkenning zijn als er fouten zijn gemaakt de goede opwaarderingen niet na te halen. Je kunt kiezen uit het betalen per minuut of per gesprek. Naast het betalen via telefoon en iDeal zijn er nog meer opties.

Het uitbetalen van je gewonnen geld kan vanaf een bedrag van 10.00 euro (dus 100 credits). Je kunt je gewonnen geld over laten maken naar je eigen bankrekening, het wordt dan de volgende werkdag voor 12 uur ‘s middags gestort.