Jokers

Magic Joker gokkast

De gokkast Magic Joker heeft in het normale spel alsmede in het bovenspel vier rollen. De Jokers zijn in beide spellen goed voor een Mystery prijs. Hij is gratis te spelen en natuurlijk ook met echt geld. Veel succes en veel geluk met het spelen op de Magic Joker Gokkast.

Magic Joker gokkast spelen

De Magic Joker gokkast is echt al een klassiek spel aan het worden onder de gokkasten, in het echt maar ook online. Deze gokkast wordt al heel veel jaren gegokt in de casino’s en gokhallen in het hele land. Je kunt het spel nu dus ook dus online spelen.

Het basisspel op de Mega Joker gokkast wordt gespeeld op de onderste rollen. Het vervolg spel wordt gespeeld op de bovenste en eventueel onderste rollen. Je kunt er voor kiezen om eerst het basisspel te spelen en door wincombinaties te maken punten te vergaren. Deze punten zijn dan weer in te zetten bij het vervolgspel. Ook kun je ervoor kiezen om direct het bovenspel te spelen.

Inzetten

De maximale inzet waarmee je kunt spelen op de Magic Joker gokkast betreft 40 credits. Wanneer je met 40 credits speelt zullen de bovenste en onderste 4 rollen draaien. De kans op het maken van wins combinaties is zo erg groot.

Op deze gokkast kun je natuurlijk gratis en onbeperkt oefenen om te kijken en leren hoe het spel werkt. Je krijgt elke keer 1 euro nep geld, dat is 10 credits waard. Als je de gokkast een beetje kent, kun je dus voor geld spelen. Je hebt dan voor 0.10 eurocent 10 credits. Je kunt deze credits kopen via iDeal, telefonisch, met Pay&Play en met PaySafe Card.