Jokers

Mega Joker gokkast

De Mega Joker gokkast staat bekend om de hoog oplopende jackpot die hierbij gewonnen kan worden die gewonnen kunnen worden met de hier kunnende hoge inzetten. De maximale inzet is 20 euro, 1 credit is 2 euro waard.

De jackpot wordt in euro’s aangegeven, dus je weet precies wat je wint. Mega Joker gokkast heeft een jackpot die kan oplopen tot wel 20.000 euro! In het Bovenspel kan er tot wel 200 euro worden ingezet. Je kunt hierboven grote bedragen winnen als de jokers in de willekeurige posities vallen.

Mega Joker gokkast spelen.

Bij de Mega Joker gokkast kun je zowel boven als beneden spelen met 5 winlijnen. Er is bij de Mega Joker gokkast een progressieve jackpot aanwezig en kan er een supermeterspel gespeeld worden. Bij de maximale inzet wordt er gespeeld op 5 winlijnen.  Je kunt ervoor kiezen om het gewonnen geld te innen of om het supermeterspel te gaan spelen. Bij het supermeterspel kun je van tevoren kiezen wat je wilt inzetten. Dit kan met 20, 40, 100 of 200 credits zijn.

Als je met 200 credits inzet, dan kan bij elke joker die op een willekeurige plek valt de mysterie winnen. Dit kan 100 tot aan 2000 credits opleveren. De maximale prijs die te winnen is, is 2000 credits.  Dit staat gelijk aan 4000 euro, deze prijs kan alleen worden gewonnen in de supermeter modus.

Win de jackpot

De jackpot valt altijd willekeurig. Wel is het zo dat hoe hoger je inzet op het spel, hoe groter de kans is dat je deze jackpot wint. Bij een progressieve jackpot houdt het in dat als er andere mensen op de gokkast spelen er een deel van het ingezette geld wordt toegevoegd aan de te winnen jackpot. Er wordt voor gezorgd dat de Jackpot meter op de online kast gelijk staat aan de server van het casino, als deze gewonnen wordt.

Natuurlijk kun je op de online site het spel ook helemaal gratis uitproberen, zodat je kan kijken of het spel je aanstaat om het met geld te gaan spelen. Het kan hard gaan bij deze gokkast, als je meteen voor de maximale inzet kiest, dat bedraagt al 400 euro, en niet te vergeten dat er op deze manier ook heel snel hele hoge bedragen gewonnen kunnen worden.