Jokers

Top 5 joker gokkasten

Een joker in een spel zien mensen vaak als iets positiefs. Bij de meeste spellen heeft de speler die de joker krijgt dan ook vaak een voordeel. Dit geldt ook voor de gokkasten met een joker thema. De joker betekent eigenlijk het Wild symbool op de gokkast. Dit staat in dit geval gelijk aan een bonus. Mensen spelen graag op gokkasten met een joker thema. We gaan de top 5 joker gokkasten met je delen.

De symbolen en features

Er zijn veel verschillende klassieke symbolen die je kunt tegenkomen bij gokkasten. Bij joker gokkasten zul je dus naast de jokers vooral klassieke symbolen tegenkomen zoals kersen, citroenen, sterren en zevens. Er zijn ook populaire joker gokkasten die van deze symbolen afwijken, maar de meeste hebben toch deze klassieke symbolen.

Ook de features van de verschillende joker kasten kunnen onderling flink van elkaar verschillen. Zo hebben de klassieke joker gokkasten vaak, maar enkele bonus features zoals Mystery Win of een Gamble feature. Hierbij kunnen ze bijvoorbeeld hun winst verdubbelen met een kop-of-muntspel. De modernere joker gokkasten hebben ook andere bonussen zoals Wild symbolen, re-spins en multipliers.

1. Mystery Joker

De Mystery Joker gokkast is een klassiek maar doeltreffend spel. Hij wordt gespeeld met 3 rollen en heeft 5 winlijnen. Bij deze gokkast kun je wel gratis spins winnen, maar andere bonussen biedt hij niet. Het is een traditionele gokkast waarbij de 100 keer je inzet kunt winnen per draai. Je kunt maximaal € 100,- inzetten per spin, maar hierdoor kan de winst wel al oplopen tot € 10.000, -.

2. Fire Joker

De Fire Joker gokkast is een moderne uitvoering van de joker gokkast. Je speelt het spel met spannende re-spins en je kunt prijzen winnen met hoge multipliers. Zo kun je tot wel € 8000,- winnen. Ook hier wordt er gespeeld met 3 rollen en 5 winlijnen.

Deze gokkast is zeer toegankelijk voor elke soort speler. De minimale inzet is namelijk € 0,05 en je kunt maximaal € 100,- per spin inzetten. Hierdoor is het ook voor de normale of beginnende spelers een leuke gokkast om mee te spelen.

3. Mega Joker

Het Mega Joker gokkast is een echte klassieker. Hij heeft 3 rollen en ook maar 5 winlijnen en is voorzien van een klassiek fruit thema. Deze gokkast speel je voornamelijk als je kans wilt maken op de jackpot. Hij staat er namelijk om bekend dat er soms een zeer hoge jackpot valt. Het is dan ook een zeer eenvoudige gokkast zonder features. Hij is al te spelen vanaf € 0,10 per spin en het maximale is € 20,-.

4. Jokerizer

De Jokerizer gokkast van Yggdrasil Gaming is onderhand ook een klassieker geworden. Het is een ouderwetse gokkast met een vrolijke achtergrond. Het zal lijken alsof je uitkijkt op een gezellige kermis. Het spel zelf is simpel en overzichtelijk. Er zijn namelijk maar 6 symbolen en een tiental winlijnen. Je kunt al inzetten vanaf € 0,10 en je betaalt maximaal € 20,- per spin.

Het theoretische uitkeringspercentage staat op een 98%, wat hem een stukje hoger maakt dan vergelijkbare gokkasten. Andere zitten namelijk meestal rond de 96%. Je hebt dus een aanzienlijk grotere winkans bij deze joker gokkast.

5. Joker Strike

De Joker Strike gokkast is de perfecte mix van een retro fruitautomaat en een modern videoslot. Het wordt in vergelijking tot andere joker gokkasten gespeeld op 5 rollen met een drietal rijen en er zullen 10 winlijnen zijn. De inzet begint bij € 0,10 en je kunt maximaal € 100,- per spin inzetten. Dit maakt het spel zowel geschikt voor normale spelers als voor grotere spelers.

De mix van retro en modern is goed terug te zien. Je zult de klassieke symbolen terug zien, maar wel met de mogelijkheid van de moderne features. Zo kun je altijd een gokje wagen en een leuke prijs winnen bij een joker gokkast.